Ziekenhuizen

Admiraal-de-Ruyter Admiraal de Ruyter Ziekenhuis 
Het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) is een modern ziekenhuis met 2500 enthousiaste medewerkers en vestigingen in Goes, Vlissingen, Middelburg en Zierikzee. Het ADRZ werkt nauw samen met huisartsen, ketenpartners en andere ziekenhuizen om de Zeeuwse patiënt de beste zorg te bieden: dichtbij huis waar dat kan en verder weg als dat moet.
image001 Amphia ziekenhuis
Het Amphia Ziekenhuis behoort tot de vier grootste algemene ziekenhuizen van Nederland en is één van de 28 topklinische opleidingsziekenhuizen. Naast medische topzorg behoren ook opleiding en onderzoek tot de kerntaken. Het ziekenhuis heeft vier locaties in Breda (twee), Etten-Leur en Oosterhout. Amphia richt zich op de zwaartepunten oncologie, hart, long & vaten, bewegen, vrouw, moeder & kind en gezond ouder worden. Specialisten, medewerkers en vrijwilligers werken dagelijks op zorgvuldige wijze aan een optimale kwaliteit en veiligheid van zorg. Met oog voor patiënten en de mensen die voor hen belangrijk zijn.
bravis

Bravis ziekenhuis

Heel je leven

Het Bravis ziekenhuis levert een breed pakket aan medisch specialistische basiszorg in de regio West-Brabant en het oosten van Zeeland. Met twee hoofdlocaties in Roosendaal en Bergen op Zoom en buitenpoliklinieken in Oudenbosch, Etten-Leur en Steenbergen bedienen wij een groot verzorgingsgebied. Locatie Bergen op Zoom ontwikkelt een profiel voor complexe acute zorg en het profiel van locatie Roosendaal is gericht op oncologische zorg.

Bravis Oncologie Centrum brengt alles bij elkaar voor de best mogelijke behandeling tegen kanker. Op medisch gebied leveren wij zorg van hoge kwaliteit, volgens eigentijdse methodes en technieken. Dit doen wij met een team van gespecialiseerde zorgprofessionals die intensief met elkaar samenwerken. Door onze nauwe banden met regionale ziekenhuizen, het Erasmus MC en het kankernetwerk Embraze kunnen wij u bovendien snel doorverwijzen als er meer specifieke kennis of kunde nodig is.

Naast het bieden van de beste medische zorg richten wij ons , samen met u, op het verminderen van de zorg en onzekerheid die kanker onvermijdelijk met zich meebrengt. Zo zijn we altijd eerlijk en open over wat er aan de hand is, welke keuzes u heeft en wat u van ons kunt verwachten.

 image002 ElisabethTweeStedenZiekenhuis
Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis. De oncologie is georganiseerd in de Kliniek voor Kanker samen met Instituut Verbeeten. Onze missie is kwalitatief goede oncologische zorg leveren en, waar nodig, patiënten door te verwijzen naar gespecialiseerde centra. Kliniek voor Kanker wil het zorgaanbod dichtbij, in de regio behouden en optimaliseren. Dat doen we door onze krachten te bundelen en intensief samen te werken op het gebied van onderzoek, behandeling en begeleiding.Elisabeth website
TweeSteden Ziekenhuis website
erasmus Erasmus MC
Erasmus MC is het grootste en wetenschappelijk meest toonaangevende Universitair Medisch Centrum van Nederland. Bijna 13.000 medewerkers werken binnen de kerntaken patiëntenzorg, onderwijs en wetenschap aan verbetering van individuele patiëntenzorg en maatschappelijke gezondheidszorg. Zij ontwikkelen hoogwaardige kennis, dragen deze over aan toekomstige professionals en passen deze toe in de zorg voor patiënten. Erasmus MC maakt deel uit van de NFU. Link naar fimpje Erasmus MC
jeroen-bosch Jeroen Bosch Ziekenhuis
In het Jeroen Bosch Ziekenhuis richten we ons op het bieden van voortreffelijke zorg. Zorg die veilig en gastvrij is en waarin een open dialoog mogelijk is tussen zorgverlener en patiënt. Zorg die gegeven wordt in een stimulerende omgeving, waarin continu gestreefd wordt naar verbetering en kennisoverdracht. Bijvoorbeeld door onderzoek, samenwerking met andere zorgpartners en bedrijven en door het opleiden van jonge medische en andere professionals. Zorg waarbij gewerkt wordt vanuit één kerngedachte: Aandacht maakt ’t beter.
verbeeten Instituut Verbeeten
Instituut Verbeeten levert al meer dan 60 jaar zorg op het gebied van de behandeling van kanker d.m.v. bestraling (radiotherapie) en onderzoek en behandeling met behulp van radioactieve stoffen (nucleaire geneeskunde). We bieden zorg op maat voor elke patiënt waarbij we gebruik maken van de meest geavanceerde behandelingen en technieken.
zorgsaam ZorgSaam Ziekenhuis
ZorgSaam Ziekenhuis verleent zorg vanuit drie locaties, verspreid over Zeeuws-Vlaanderen. We bieden kwalitatief goede zorg dichtbij de patiënt. ZorgSaam werkt belevingsgericht. We stemmen onze dienstverlening zoveel mogelijk af op de behoefte en de wens van de patiënt. De gebouwen zijn patiëntvriendelijk ingericht en uitgevoerd in warme kleuren.
 ZRTI_logo_def Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut
Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) is een zelfstandig instituut waar patiënten uit Zeeland, West-Brabant en de Zuid-Hollandse eilanden terecht kunnen voor bestraling van allerlei soorten kanker. In Vlissingen en Roosendaal staan medewerkers elke dag klaar om patiënten dicht bij huis te behandelen met de beste medische zorg èn de hoogst haalbare service.